Pojdi na vsebino

Uporabniški pogovor:Dbc334

Vsebina strani ni podprta v drugih jezikih.
Dodaj temo
Iz Wikinavedka, proste zbirke navedkov in pregovorov
Zadnji komentar: pred 13 leti uporabnika Nemo bis v temi Wikiquote interlanguage communication

Rdeča podčrtavanja

[uredi]

Kaj so ta rdeča podčrtavanja pod besedami ko urejaš stran? --Pasji pozdrav 06:17, 9 december 2006 (UTC)

Lahko malo bolj natančno obrazložiš, prosim (ali pa prilepiš screenshot)? --Domen 07:29, 9 december 2006 (UTC)

Čas

[uredi]

Opazil sem, da je krajevni čas napačno prikazan - ali se da to popraviti splošno, da ne bi bilo treba uporabnikom spreminjati nastavitev, če bi želeli? --Lagos 21:18, 10 december 2006 (UTC)

Nimamo birokrata, ki mislim, da ima pravico prestavljanja ure (sklepam!). Bom se pozanimal na Wikipediji. --Domen 05:45, 11 december 2006 (UTC)
Časovni pas je popravljen (bugzilla:9170). --Domen 17:21, 5 maj 2007 (CEST)

Kategorije

[uredi]

Po nepotrebnem se (že sedaj) matraš s kategorijami. Počakaj, da se vsebina podobnih vnosov poveča (recimo Reli Dakar, da dobimo več podobnih "športnih" dogodkov) in bo lažje kategorizirati, drugače se nam bo zgodila Wikipedija. Aja, mimogrede na mnogih forumih sem reklamiral Wikinavedek tako da bi dobili več uporabnikov. --Pasji pozdrav 14:03, 20 januar 2007 (UTC)

Ne mantram se po nepotrebnem. Jaz samo prestavljam iz Kategorija:Navedki/Ljudje (logično, da so navedki, če smo Wikinavedek) na Kategorija:Ljudje. To je enako, kot, da bi na Wikipediji imeli Kategorija:Članki/Zgodovina namesto Kategorija:Zgodovina ;-). Glede reklamiranja pa super, čeprav se mi zdi bolje, da bi najprej navedli vire pri vseh navedkih, in šele nato začeli reklamirati. Kaj praviš? --Domen 14:13, 20 januar 2007 (UTC)
No tole z Kategorija:Navedki/Ljudje je začel Klemen, kar se pa navajanja virov tiče: bi bilo možno navesti splošne vire od koder črpamo podatke, ker ne nameravam za vsak navedek navajat Mladino. --Pasji pozdrav 16:30, 21 januar 2007 (UTC)
Bom pa jaz navedel, če se tebi ne da :-). --Domen 16:47, 21 januar 2007 (UTC)

Sašo Polanec

[uredi]

Danes sem dobil prošnjo od doc. Polanca, da se briše ta stran. Kot kaže je že poskušal sam, pa si vrnil in zavaroval. A se tle tudi držimo kot na WP, ko se je že parkrat brisal članek, ko je dotična oseba to zahtevala? Daj mi prosim odgovori na majl, ker ne gledam vseh projektov. Lp, --Klemen Kocjančič (Pogovor - Hitri odgovor) 18:00, 12. december 2007 (CET)Odgovori

Bot username rename

[uredi]

Hi, I'd like my bot Uporabnik:Računalnik to be renamed to User:タチコマ robot. This rename request is per my wikimedia wide bot username rename. I have decided to have a single username to more efficiently use SUL. Thanks.

  • If this is not the right place to make this request, please move it to the right place.

-- Cat chi? 12:29, 13. avgust 2008 (CEST)Odgovori

close wikiquote

[uredi]

meta:Metapub/On_disbanding_Wikiquote is discussing possibility of closing all wikiquotes.

--Chico 16:41, 11. september 2008 (CEST)Odgovori

Wikiquote interlanguage communication

[uredi]

Hi, I'm Nemo from the Italian language Wikiquote and I'm writing you (via a bot) because you're an administrator of Wikiquote in this language; please excuse me if you've received this message more than once.
The simple thing that I want you to know is that Wikiquote has an official mailing list, Wikiquote-l, which can be used to communicate and discuss matters which interest all Wikiquotes. This mailing list was last "advertised" about three or four years ago, before many of us joined Wikiquote, and is currently almost not participated at all by Wikiquote users and very low-traffic. I ask you to subscribe, to participate in discussions and to write about your Wikiquote.
I love Wikiquote, as you probably do, and I think that we should be proud of what we do here, share our experiences and good practices to make Wikiquote better and raise awareness of it.
I remind you that Meta-Wiki is the best place for Wikimedia projects coordination, and it contains several pages about Wikiquote, and specifically this talk page which can be used to discuss about Wikiquote if you don't like mailing lists.
I hope that this message has been useful for you. Cheers, Nemo (write me) 11:19, 14. december 2010 (CET)Odgovori