Uporabniški pogovor:Vasilij~slwikiquote

Iz Wikinavedka, proste zbirke navedkov in pregovorov
Jump to navigation Jump to search
Wiki
Dobrodošli, Vasilij~slwikiquote!

Veseli nas, da ste se odločili ter se pridružili vse večji mednarodni družini Wikinavedkarjev, sodelavcev Wikinavedka. Predlagamo, da sprva pogledate krajši uvod, ki vam bo pomagal narediti prve korake pri urejanju ene največjih spletnih enciklopedij. Če imate vprašanja ali potrebujete pomoč, se obrnite na dejavne uporabnike, administratorje ali pa jih postavite Pod lipo. Urejanje lahko vadite tudi v svojem peskovniku.

Začnete lahko tako, da si ustvarite svojo uporabniško stran in dodate svoje ime na sezname Wikinavedkarji. Svoje prispevke na pogovornih straneh (ne pa tudi v člankih!) samodejno podpišete z uporabo štirih tild (~~~~); s tem se bo dodal vaš podpis in datum.


You don't speak Slovene? Welcome, visit the embassy and also put {{user sl-0}} on your user and/or talk page.

Prosim, ne dodajaj (svojih?) navedkov brez navajanja virov. Poleg tega pa ne ustvarjaj strani Bedak in ----, ker ima(š?) na Googlu samo 15 zadetkov. --Domen 14:47, 16 december 2006 (UTC)

Živjo! Vidim, da imaš na lastni strani veliko navedkov znanih osebnosti - za te pa bi bili veseli, če bi jih dodal na Wikinavedek. Za posamezen navedek je dobro, da veš čigav je, da lahko potem navedeš vir. Recimo Sokratov vem, da nič ne vem, ki ga imaš na spletni strani, na slovenskem Wikinavedku sploh še ni dodan.--Lagos 17:50, 16 december 2006 (UTC)

Vaš uporabniški račun bo preimenovan[uredi]

09:16, 20. marec 2015 (CET)

Renamed[uredi]

06:41, 17. april 2015 (CEST)